icon search my accountcountry selector
Karriär hos oss

Karriär hos oss

Hos Kellogg är vi alltid intresserade av att få fler talangfulla och ambitiösa medarbetare till våra team.

Som en av världens ledande producenter av frukostflingor och tilltugg, kan vi erbjuda många olika karriärvägar där du kan få utveckla din kompetens.

Vi kan erbjuda många möjligheter inom Kellogg’s organisation, från försäljning och marknadsföring och vidare till finans, kommunikation, näring, logistik och HR.

Med Kellogg’s globala funktion för att söka arbete kan du se alla aktuella lediga platser hos oss och skicka in en ansökan. Du kan också ladda upp ditt CV och anmäla dig till vår arbetsdatabas, där du kan få information om en plats blir ledig inom ditt intresseområde.

Länk till dessa funktioner finns här: http://www.kelloggcareers.com/global.html

Detta anser vi om den goda arbetsplatsen

Att arbeta hos Kellogg handlar om att tillsammans prestera resultat. Därför lägger vi stor vikt på klara mål och förväntningar och frihet under ansvar. På så vis skapar vi förutsättningar för att engagerade och ansvarstagande medarbetare ska trivs med nya utmaningar och kontinuerligt utvecklas som personer och inom respektive område.

Det är lika viktigt att trivas ihop. Vi är mycket måna om att erbjuda en arbetsmiljö där respekt för varandra, positiv inställning, humor och en informell umgängeston går hand i hand. Dessutom är det viktigt för arbetsglädjen att vi under arbetet och vid festliga tillfällen talar med varandra även om vi inte arbetar på samma avdelningar.

Den goda arbetsplatsen betyder hos oss att arbete och privatliv hänger ihop. Ömsesidig flexibilitet är därför ett nyckelord för att man ska kunna prestera på arbetsplatsen och att vara tillgänglig för sin familj och att kunna ägna sig åt sina intressen.

Dela