icon search my accountcountry selector

Trésor®

Oavsett om det handlar om drivkraften att kliva upp ur sängen på morgonen eller äta ett spontant mellanmål på dagen, är Trésor den perfekta lösningen och samtidigt crazy tasty. Den träffar verkligen rätt med sin oemotståndliga chokladfyllning i varje bit.

Upptäck hur Kellogg’s bidrar genom sitt arbete

Kellogs KRAVE!
Cacao

Här på Kellogg’s är våra ”Chocovores” alltid på jakt efter choklad för att lägga i våra Trésor förpackningar.

Vi är stolta över att stödja en mer hållbar kakao genom att samarbeta med Rainforest Alliance. Kakao som är certifierad av Rainforest Alliance når den hållbarhetsstandarder och massbalansprincipen för råvaruanskaffning. För mer information besök rainforest-alliance.org.

Cacao

Vi behåller samma goda chokladsmak på Trésor!

På Rainforest Alliance-certifierade gårdar arbetar bönder med mer hållbara jordbruksmetoder som skyddar skogar, förbättrar deras försörjning, främjar mänskliga rättigheter för lantarbetare och hjälper till att mildra klimatkrisen och anpassa sig till den.

Även om det här är en milstolpe i vår hållbarhetsresa för Trésor har vi på Kellogg’s ett långsiktigt åtagande att använda en ansvarsfull leveranskedja för alla våra prioriterade ingredienser som en del av vårt Better Days-löfte.

Klicka på FAQ-knappen nedan för att upptäcka mer om hur vi arbetar med Rainforest Alliance, om kakaon som används i Trésor och Kellogg’s hållbarhetsresa.

FAQs
 • Fördelarna med spannmål

  Fördelarna med spannmål

  En skål med Kellogg’s är full av energi och näringsämnen och ger en bra start på dagen.

  Läs mer

 • Vår passion för näring

  Vår passion för näring

  Vår största drivkraft är att se till att du och din familj mår så bra som möjligt.

  Läs mer